Skip to main content Skip to footer

Uitnodiging bijeenkomst studiegroep jonge vaste plantenkwekers

Jonge vaste plantenkwekers, van harte uitgenodigd voor de tweede bijeenkomst van de studiegroep jonge vaste planten kwekers! Woensdag 8 februari om 15.00 bij Koppert B.V.

Op initiatief van de LTO Cultuurgroep Vaste Planten is een studiegroep opgericht voor jonge vaste plantenkwekers. De startbijeenkomst vond plaats op woensdag 21 september bij Griffioen in Boskoop. Tijdens deze eerste bijeenkomst waren 19 enthousiaste jonge vaste planten kwekers uit alle windstreken aanwezig. Een gemêleerde groep van mensen die óf als medewerker op een vaste plantenkwekerij werken, óf zelf een vaste plantenkwekerij hebben. Maar ook enkelen die op termijn het bedrijf van vader of de ouders gaan overnemen.

Woensdag 8 februari is de tweede bijeenkomst. Ben jij een jonge vaste plantenkweker (+/- 35 jaar) of medewerker op een vaste plantenkwekerij? Van harte welkom!

De bijeenkomst vindt plaats op:

Datum:           Woensdag 8 februari 2023
Locatie:          Koppert B.V. Koppert Nederland | Partners with Nature
Veilingweg 14, 2651 BE Berkel en Rodenrijs
Aanvang:       15.00-15.30 uur: ontvangst met koffie

Programma:

  • 15.30 uur inleiding en een rondleiding door het ‘Experience Centre’
    Tijdens de rondleiding krijgen we te zien waardoor Koppert bekend is geworden, namelijk natuurlijke vijanden en wat zijn de mogelijkheden in de vaste planten?
  • 17.45 uur: hapje eten en gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.
  • 18.30 uur presentatie over plantweerbaarheid
    Aan de orde komen o.a. groeistimulanten, opname van nutriënten, voorkomen dat gewasbescherming nodig is. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen en discussie.
  • 20.00 uur 20.30 uur afsluiting en het organiseren van de volgende bijeenkomst.

I.v.m. met de catering en de organisatie is aanmelden verplicht. 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.