Skip to main content Skip to footer

Boskoop Werkt

Geef werken in de boomkwekerijsector een gezicht. Dat is het idee achter de vacaturesite boskoopwerkt.nl. Geen saaie teksten, maar levende beelden maken duidelijk wat het werk in de kwekerij inhoud. Bedrijven in de Greenport kunnen hun vacatures plaatsen op de site.

Boskoop Werk

Boskoopwerkt.nl onderscheidt zich van andere vacaturesites door het letterlijk in beeld brengen van de baan. Iedere vacature wordt voorzien van foto’s en eventueel een video van de werkplek, het product en de activiteiten.

De vacatures worden geplaatst onder bedrijfsprofielen, waar ook het bedrijf zelf uitgebreid in beeld wordt gebracht. Dit om de sollicitant een goed beeld te geven van het bedrijf waar de baan beschikbaar is. Onder het bedrijfsprofiel kunnen bedrijven meerdere vacatures plaatsen.

De vacaturesite is middels advertenties zichtbaar op diverse sociale media kanalen, de regionale kranten en op de jaarlijkse Open Kwekerijdag. 

 

Boskoop Werkt

Ga naar de vacaturesite

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.