Skip to main content Skip to footer

Boskoop Werkt

Geef werken in de boomkwekerijsector een gezicht. Dat is het idee achter de vacaturesite boskoopwerkt.nl. Geen saaie teksten, maar levende beelden maken duidelijk wat het werk in de kwekerij inhoud. Bedrijven in de Greenport kunnen hun vacatures plaatsen op de site.

Boskoop Werk

Boskoopwerkt.nl onderscheidt zich van andere vacaturesites door het letterlijk in beeld brengen van de baan. Iedere vacature wordt voorzien van foto’s en eventueel een video van de werkplek, het product en de activiteiten.

De vacatures worden geplaatst onder bedrijfsprofielen, waar ook het bedrijf zelf uitgebreid in beeld wordt gebracht. Dit om de sollicitant een goed beeld te geven van het bedrijf waar de baan beschikbaar is. Onder het bedrijfsprofiel kunnen bedrijven meerdere vacatures plaatsen.

De vacaturesite is middels advertenties zichtbaar op diverse sociale media kanalen, de regionale kranten en op de jaarlijkse Open Kwekerijdag. 

Greenport Boskoop assisteert

Niet ieder bedrijf heeft beeldmateriaal op de plank liggen waarmee het zichzelf goed presenteert aan de werkzoekende. Greenport Boskoop ondersteunt bedrijven hierin. In 2022 kan via de Greenport tegen een beperkte investering een korte bedrijfsvideo worden gemaakt.

Ook is het mogelijk om je vacatures door de Greenport te laten plaatsen. heeft u een vacature die u wilt laten plaatsen? Of wilt u meer informatie? Neem contact op met a.vantilburg@greenportboskoop.nl

 

Tijdelijk kosteloze plaatsing

Boskoopwerkt.nl is een initiatief van Greenport Boskoop en Stichting Open Kwekerijdag Greenport Boskoop. De Gemeente Alphen aan den Rijn ondersteunt het initiatief, waardoor dit jaar geen kosten verbonden zijn aan de plaatsing van de bedrijfsprofielen en vacatures. 

Boskoop Werkt

Ga naar de vacaturesite

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.