Skip to main content Skip to footer

2 oktober

XXL cursus spuitlicentie 1 start eerder

De module van de Brancheopleiding voor het behalen van de licentie Uitvoeren Gewasbescherming voor medewerkers van een boomkwekerij start in november. Er zijn nog een aantal plekken vrij!

Heeft u een medewerker die spuitlicentie 1 wil behalen? Dinsdag 7 november start de module van de Brancheopleiding Gewasverzorging en gewasbescherming, een uitgebreide cursus waar het behalen van de spuitlicentie onderdeel van uitmaakt.  Er is nog plaats voor een aantal medewerkers!

In het programma komen alle aspecten van gewasbescherming aanbod; verzorgen gewas (incl. het herkennen van aantastingen), veiligheid, wet- en regelgeving en spuittechnieken.

Dit onderdeel wordt afgesloten met een examen Uitvoeren Gewasbescherming (spuitlicentie Uitvoeren Gewasbescherming). Daarnaast wordt tijdens de cursus aandacht besteed aan het optimaliseren van de groeiomstandigheden; waterkwaliteit en -beheer, klimaat en teeltmaatregelen.

Alle bijeenkomsten vinden plaats op een bedrijf in de regio op dinsdag van 14.00 uur – 20.00 uur.
Praktische informatie, aanmelden en kosten zijn te vinden op de website van Yuverta: Module gewasbescherming .

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Peet Stolwijk (06 51910240).

Kijk hier voor meer cursussen in de regio.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.