Skip to main content Skip to footer

BOSKOOP/HAZERSWOUDE – Twee dagen het middelpunt van Nederland!

VNG Jaarcongres: uitgelezen kans voor groen

Op 25 en 26 juni wordt op het International Trade Centre (ITC) het landelijke VNG Jaarcongres gehouden. Ruim 3000 bestuurders van Nederlandse gemeentes komen vergaderen en de regio bezoeken. Tijdelijke congreslocatie: Hoogeveen Plants op het ITC Boskoop/Hazerswoude.

Het congres wordt georganiseerd door de Groene Hart gemeentes Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden. Bedoeling is om bezoekende burgemeesters, wethouders, raadsleden en andere afgevaardigden te laten zien wat er in de regio gebeurt en ook het regionale bedrijfsleven op de kaart te zetten. Behalve vergaderen bij Hoogeveen Plants, gaan bestuurders excursies maken en workshops bijwonen, de zogenaamde deelsessies. Als Greenport Boskoop hebben wij voorstellen gedaan voor mogelijke deelsessies, in overleg met onze partners. Ook zullen wij deelnemen aan een beurs op de congreslocatie. Zelf ook gevestigd met ons kantoor op het ITC zien wij dit als een uitgelezen kans om groen in breed perspectief voor het voetlicht te brengen.

Foto: de Alphense burgemeester Liesbeth Spies, met collega’s Victor Molkenboer van Woerden (li) en Pieter Verhoeve van Gouda in de loods van Hoogeveen Plants

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.