Skip to main content Skip to footer

18 oktober

TOP Ondernemerschap Programma voor ondernemers én nu ook voor opvolgers in de boomkwekerij

Na zeer succesvolle edities van het programma gaat er deze winter óók een programma van start voor (beoogd) opvolgers. Wil jij je kwekerij verder professionaliseren en een heldere visie op de toekomst bepalen? Ondernemerschap verder ontwikkelen? Of stil staan bij het overnameproces en dat tot een succes maken? Doe mee!

Ruim 60 ondernemers, bedrijfsleiders en opvolgers hebben eerder, naar grote tevredenheid, deelgenomen aan dit gesubsidieerde programma met inspirerende bedrijfsbezoeken, verdiepende bijeenkomsten en 1-op-1 sessies met je eigen business coach.

Ben je (beoogd) opvolger? Dan start voor jou het programma half december tot en met maart. Samen met andere opvolgers, die in dezelfde fase zitten als jij, staan jullie in de komende maanden stil bij het overnameproces en hoe je de overname tot een succes kunt maken. Je word je bewust van de rol die je nu hebt én de rol die je in de toekomst wilt nemen en ontwikkelt een visie op de toekomst.

Ben je ondernemer of bedrijfsleider? Eind november start het programma voor jou en het loopt tot en met maart. In de komende wintermaanden ga je in op zowel de persoonlijke als bedrijfsmatige vraagstukken die je hebt om de (groei)potentie van je kwekerij te benutten, je medewerkers effectief aan te sturen en in te gaan op wat dit van jou vraagt.

Meer info: https://www.ondernemerschapacademy.nl/programma/top-ondernemerschap-programma-kwekerij/ of neem direct contact op met één van de trainers van het programma op nummer 030 - 237 07 00 om te bepalen of jij ook wilt deelnemen.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.