Skip to main content Skip to footer

Polderborrel tijdens Blooming Boskoop

Speciaal voor ondernemers een Polder Borrel tijdens Blooming Boskoop. Blooming Boskoop is de naam van een nieuw 4-daags event waarbij succesvolle activiteiten van Boskoop 800 een terugkerend plaatsje krijgen.

Programma Blooming Boskoop :
Zaterdag 10 juni : Polder Feest, een middag en avond vol muziek, eten en drinken
Zondag 11 juni : Polder Dag, een dag met verschillende activiteiten en muziek voor jong en oud
Woensdag 14 juni : Polder Loop, unieke wandeling door de Gouwe Polder
Donderdag 15 juni : Polder Borrel / Polder Film, de Film Woodstock met live muziek
Voor meer informatie : www.bloomingboskoop.nl

Polder Borrel
Op donderdagmiddag wordt er speciaal voor ondernemers een Polder Borrel georganiseerd. De Polder Borrel wordt georganiseerd door de VOA (ondernemersvereniging Alphen a/d Rijn) in samenwerking met de Stichting Blooming Boskoop met als doel contacten te leggen tussen ondernemers uit Alphen a/d Rijn en Boskoopse ondernemers.

Tussen 17.00 – 19.00 uur is er alle gelegenheid met elkaar te spreken onder het genot van een drankje en een hapje op het Foodplein van Blooming Boskoop, met een muzikale omlijsting van de band Chill.

Ondernemers in de Greenport Boskoop zijn van harte uitgenodigd.
Handig om u nu gelijk aan te melden via info@bloomingboskoop.nl onder vermelding ‘Polder Borrel’

Aansluitend aan de Polder Borrel start het avond programma de Film Woodstock met live muziek van de band GO West. Voor dit avond programma koopt u een ticket via www.bloomingboskoop.nl.

Locatie : Proeftuin van Holland, Rijneveld 153 te Boskoop. Kom op de fiets! Voor verdere informatie , info@bloomingboskoop.nl / 0172- 235400

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.