Skip to main content Skip to footer

PLANTARIUM|GROEN-Direkt klaar voor de start

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de invulling van het trendplein. “Ik ga nog niet te veel prijsgeven, maar we verwachten dat het echt een hotspot op de beurs wordt", zegt beursmanager Marjolein Wieckardt.

Trendplein + jong talent

Het trendplein bevindt zich op een centrale plaats op de beursvloer en wordt een groene inspiratieplek voor exposanten, bezoekers en journalisten. Trend- en groenspecialist Romeo Sommers gaat aan de slag met plant-pot combinaties om zo mooie en verrassende trendy producten samen te stellen. In zijn presentaties gaat hij in op de invloed van klimaatveranderingen en hoe we daar zo milieubewust, maar ook trendbewust mee om kunnen gaan. Romeo krijgt daarbij ondersteuning van jong talent. Studenten maken naar zijn voorbeeld ook diverse trendy combinaties. De planten waar Romeo mee werkt worden beschikbaar gesteld door exposanten. Wil je jouw product ook op deze manier in de spotlight zetten, stuur dan een bericht naar info@plantariumgroendirekt.nl.

 

Bezoekersfavoriet

Bij PLANTARIUM|GROEN-Direkt draait het om tuinplanten en kunnen nieuwigheden niet ontbreken. Daarom wordt er tijdens de voorjaarseditie de keuring Bezoekersfavoriet georganiseerd. Aanmelden voor deze keuring is nog mogelijk! De deelnemende producten aan deze keuring worden direct bij de entree gepresenteerd. Tijdens de beursdagen kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen op het product dat in hun ogen het beste nieuwe product is. De uiteindelijke Bezoekersfavoriet wordt op woensdag 8 februari om 14:00 uur feestelijk bekend gemaakt.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.