Skip to main content Skip to footer

26 september

Op zoek naar personeel?

Ontmoet werkzoekenden op de banenparade! Er staan ruim 60 ondernemers uit de regio met uitdagende banen op de feestelijke banenparade tijdens de Week van het Werk zaterdagmiddag 4 november. Ook Boskoopwerkt.nl is op dit evenement aanwezig met de welbekende vacaturewand.

Vorig jaar bezochten 1000 werkzoekenden de banenparade. En ook dit jaar worden weer veel bezoekers verwacht. Naast de banenparade is er ook het Open Hiring Café, hier kan je snel en makkelijk, op een laagdrempelige wijze, kennis maken met een mogelijk nieuwe werknemer. Inschrijven is nu al mogelijk voor deelname als bedrijf of organisatie aan de Banenparade en het Open Hiring gedeelte. Klik hier voor meer informatie.

Boskoop Werkt presenteert tijdens de banenmarkt de vacaturewand met alle vacatures die op dat moment online staan op boskoopwerkt.nl. Heb je je openstaande vacature nog niet online staan en wil je deze wel tonen tijdens de banenmarkt? Stuur dan een mail naar info@boskoopwerkt.nl .

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.