Skip to main content Skip to footer

Nieuwjaarsbijeenkomst Greenport: afscheid én een nieuw begin!

Tijdens onze Nieuwjaarsbijeenkomst keken wij terug op 2023 en vooruit naar de plannen van 2024. De bijeenkomst stond ook in het teken van afscheid nemen en een nieuw begin. Zo namen wij afscheid van projectleider Anja van Tilburg, zij werd toegesproken door Greenportvoorzitter Michiel Gerritsen. Wij hebben een geweldige tijd met haar gehad en wensen Anja alle goeds!

Verder is aan onze samenwerking met relatiebeheerder Manouk Sloothaak van het Hoogheemraadschap van Rijnland een einde gekomen. Manouk heeft een nieuwe functie bij het Hoogheemraadschap gekregen. Vanuit het dagelijks bestuur werd zij bedankt door Henk van der Smit. Veel succes, Manouk!

Ons gewaardeerde algemeen bestuurslid Hans van Gemeren nam ook afscheid. Wij bedanken hem voor zijn inzet voor Greenport Boskoop. Tegelijkertijd zijn er ook weer enthousiaste nieuwe en ook alweer vertrouwde gezichten binnen onze Greenport, zoals Rien Hoogendoorn, André Hubregtse, Lia Hommering en Edwin Monteny. Een mooie bijeenkomst aan de start van een dynamisch jaar!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.