Skip to main content Skip to footer

22 januari 2024

LTO ledenbijeenkomst

LTO vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen organiseert maandag 22 januari samen met LTO Noord een bijeenkomst in de regio Boskoop en de Duin- en Bollenstreek over actuele zaken. Ontwikkelingen die regionaal en landelijk spelen en uw bedrijfsvoering aangaan.

Marco van Ruiten, landelijk vakgroepbestuurder, Arie Verhorst,  provinciaal voorzitter LTO Noord Zuid-Holland en Jan van Leeuwen, portefuillehouder Arbeid van de landelijke vakgroep geven een toelichting en gaan graag met u in gesprek over:  

  • Water en Bodem, waaronder de bufferstroken, de aanscherping van de mestnormen, de kaderrichtlijn water, de beschikbaarheid van voldoende gietwater in de toekomst.
  • De inzet van LTO in het Zuid-Holland Programma Landelijk Gebied. Wat zijn de aandachtspunten voor onze bedrijven?
  • Gezonde planten en weerbaar telen, resultaten CEMP werkzaamheden
  • Arbeid en onderwijs: CAO-ontwikkelingen, de inzet en huisvesting van arbeidsmigranten, seniorenregeling, Talentboom en opleidingen

De actuele ontwikkelingen in de regio Boskoop en Duin- en Bollenstreek zullen worden toegelicht door Michiel Gerritsen, voorzitter Greenport Boskoop en Marco van Ruiten

U bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Deze is op:

Maandag 22 januari 2024, aanvang is 19.30 uur.

Locatie:

Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop, Italiëlaan 1, Hazerswoude Dorp

Leden en niet-leden zijn van harte welkom!

We zien uw aanmelding graag tegemoet en kijken ernaar uit u daar te begroeten.

Aanmelding kan via  deze link

Bestuur LTO vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.