Skip to main content Skip to footer

6 augustus 2023

LAATSTE KANS AANMELDEN spuitlicentiebijeenkomst bij Kolster BV

Samen met Greenport Boskoop en andere partijen organiseert Delphy donderdagmiddag 14 september van 14.00 tot 17.00 uur een bijeenkomst bij Kolster BV, Rijneveld 122 in Boskoop. De bijeenkomst kan meetellen voor de verlenging van uw spuitlicentie categorie ‘Veiligheid en techniek’.

Van harte welkom bij Kolster BV op donderdagmiddag 14 september 2023. Het thema van de bijeenkomst is een veilige en verantwoorde gewasbescherming. Tijdens de bijeenkomst maakt u in kleine groepen een rondgang over het bedrijf van Kolster. Verschillende sprekers presenteren een onderwerp dat aansluit bij het thema. Robert-Jan Kolster, salesmanager en teeltadviseur, vertelt tijdens één van de presentaties over hun bedrijf. Landbouwportaal Rijnland informeert u over de mogelijkheden van een bodem- of gewasbeschermingscoach en de subsidiemogelijkheden op bepaalde investeringen. Een demonstratie met elektrische mechanische onkruidbestrijding wordt verzorgd door Hens Hinloopen. Verder is er o.a. aandacht voor een juiste middelenkeuze en een veilig gebruik van groene middelen.  

De bijeenkomst kan meetellen voor zowel Uitvoeren (licentie 1) als Bedrijfsvoeren (licentie 2).

Deelnemers moeten zich vooraf inschrijven via onderstaande link voor deelname aan de bijeenkomst.

https://greenportboskoop.nl/agenda/netwerkbijeenkomst-kolster-bv/

  • Donderdag 14 september van 14.00 - 17.00
  • Locatie: Kolster BV Rijneveld 122A, Boskoop

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.