Skip to main content Skip to footer

Jobsafari in de boomkwekerij

Maak kennis met de veelzijdigheid en de bedrijvigheid van de boomkwekerij, dat was het doel van de jobsafari. Woensdag 16 november bezoekt een aantal werkzoekenden vanuit het UWV en de Gemeente de Greenport.

Vanuit Holland Rijnland (bestaande uit de leerwerkbedrijven Rijnvicus, DZB, Provalu en het UWV) is door het Team Groen een kleine jobsafari opgezet. Team Groen bestaat uit mensen vanuit eerder genoemde organisaties en ondersteunen werkgevers van groene bedrijven in onze regio die op zoek zijn naar personeel.

Met deze jobsafari is gekozen voor een kennismaking met de boomkwekerij. Een kleine groep werkzoekenden van het UWV en de Gemeente bezoekt op woensdagochtend 16 november de bedrijven Streng Growers en De Jong Plant. De kandidaten vanuit Holland Rijnland worden enthousiast ontvangen en krijgen na een presentatie een uitgebreide rondleiding over de tuinen.

De kandidaten zijn verrast. Hun beeld van werken op de kwekerij is zichtbaar verrijkt na de jobsafari. Komende week gaat Team Groen in gesprek met de deelnemers om te kijken of er een match kan ontstaan met werkgevers in de Greenport.

Meer informatie over het werk van Team Groen is te lezen op de website.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.