Skip to main content Skip to footer

Griffioen Wassenaar B.V. is genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023

Welke ondernemers zijn genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023? De finalisten zijn alle vier onderscheidend op alle aspecten van het ondernemerschap: innovatief met een continue drive tot verbetering van processen in het bedrijf, maar zetten zich ook in voor de ontwikkeling van de sector. 

Griffioen Wassenaar B.V. uit Boskoop is een van de vier genomineerden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023. De jury is erg te spreken over de wijze waarop zij de maatschappelijke verbinding zoekt om zo de consument en zijn omgeving te verbinden met de mooie elementen van de inheemse natuur. Samen met natuurorganisaties ontwikkelt het bedrijf productlijnen. De jury ziet dit als een mooie verbreding die je bijna nergens anders ziet. Dit getuigt van een excellent ondernemerschap.

De andere genomineerden zijn Van der Avoird Trayplant B.V., Rozenkwekerij Porta Nova en Beyond Chrysant.

Op woensdag 29 maart 2023  wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023 en de themaprijs 'Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen'. De uitreiking zal plaatsvinden op een inspirerende locatie in Greenport West-Holland.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.