Skip to main content Skip to footer

Erfrechtplanning

“Erfrechtplanning is een serieuze zaak. Er zijn veel factoren waar een ondernemer over na moet denken en beslissingen over moet nemen. Het is zeker niet alleen een handtekening onder een document”, zegt Fred Sluijs. Hij houdt zich bezig met erfrechtplanning.

Fred Sluijs uit Reeuwijk adviseert bedrijven en personen in Boskoop en omstreken over erfrechtplanning. Het regelen van een testament en/of levenstestament is meer dan alleen een handtekening zetten onder een document. Er zijn veel factoren waar een ondernemer over na zou moeten denken en waarover hij/zij een beslissing moet nemen. Wilt u bijvoorbeeld besparen op erfbelasting? Of wilt u besparen op onnodig hoge zorgkosten in de toekomst? Erfrechtplanning is een serieuze zaak waar zowel jong als oud bij stil moeten staan.

Daarnaast is het voor ondernemers van belang dat zij zich voorbereiden op onverwachte situaties en daarmee voorkomen dat zaken stil blijven liggen als u als ondernemer tijdelijk of langdurig uitvalt. Wie mag beslissingen nemen namens u? Welke beslissingen mag deze gevolmachtigde nemen: investeringen doen? Onderneming verkopen? Het maakt niet uit of je onderneemt in een eenmanszaak, maatschap, VOF of BV.

Het onderwerp lijkt ons, stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop, erg belangrijk maar minder geschikt voor een groepsbijeenkomst. Wij verwijzen u graag naar Fred Sluijs(www.fredsluijsadvies.nl) om persoonlijk met Fred een afspraak te maken.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.