Skip to main content Skip to footer

13 oktober

Er kan weer gevaren worden: alternatieve vaarroute Boskoop gereed

Alle problemen zijn opgelost en daarom werd de nieuwe vaarroute van de VVV/Stichting Rondvaarten in Boskoop op 13 oktober feestelijk in gebruik genomen. Deelnemers aan de vaartocht kwamen van Gemeente Alphen aan den Rijn, Hoogheemraadschap van Rijnland, Greenport Boskoop, VVV Boskoop/Stichting Rondvaarten Boskoop en Platform Recreatie en Toerisme (PReT).

Een belangrijke rol bij de gezamenlijke oplossing was voor Pact Het Schone van Boskoop, waarin gemeente Alphen aan den Rijn, PReT en Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop samenwerken. Greenport-wethouder Anouk Noordermeer sprak de aanwezigen toe terwijl de elektroboot geruisloos door het water gleed, bestuurd door schippers Ed Brand en Joop van Kampen. Onder de toehoorders Dirk-Jan Knol, Margreet Boer en Koosje de Koeijer, Carina Lammers en grondschipper Jan Dorst. Jan Moerbeek van VVV Boskoop vertelde over het gebied en had een picknickmand met koffie, thee, fris én Boskoopse 'tuintjes'.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.