Skip to main content Skip to footer

Nieuw jaar, nieuwe start Delphy!

Delphy kantoor start in 2024 op nieuwe locatie omdat zij verhuizen naar de locatie "onderzoek" waar ook in dit jaar weer interessante onderzoeken in de planning staan op het gebied van circulaire grondstoffen en groene middelen.

Het kantoor van Delphy is vanaf 2024 ook gevestigd op de Onderzoekskwekerij Boomteelt en Vaste Plantenteelt aan de Dijkgraafweg 32 waar ook in dit jaar weer interessante onderzoeken worden uitgevoerd op het gebied van circulaire grondstoffen en groene middelen.

Het kantoor van Delphy is verhuisd van het Plantariumgebouw naar de locatie van de Onderzoekskwekerij aan de Dijkgraafweg 32 in Hazerswoude-Dorp.

Delphy voert hier onderzoeken uit. We laten René aan het woord: de volgende onderzoeken staan in ieder geval op de rol:

  • Fosfaatarm telen; hoe kunnen we op veengrond telen zonder uitspoeling van fosfaat.
  • Onderzoeken naar toepassing van circulaire grondstoffen binnen de boomteelt in Greenport Boskoop. Denk hierbij aan biochar, composttoepassingen, koeienurine, gedroogde koemest etc.
  • Potgrond onderzoek veenvrije teelt.
  • Innovatiekringen met onderzoek naar o.a. toepassing van juiste groenbemesters op veengrond.
  • Onderzoek naar groene middelen, biostimulanten en biologische gewasbescherming.
  • Demonstratie van autonome mechanische onkruidbestrijding.

Geïnteresseerd? Zet in ieder geval dan alvast 27 september 2024 in uw agenda i.v.m. de open dag van onderzoekskwekerij Delphy Boomteelt en vaste plantenteeld.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.