Skip to main content Skip to footer

25 oktober

Dag van de agrarische huisvesting

Kwalitatieve huisvesting voor internationale medewerkers in land- en tuinbouw is een uitdaging. Loopt u tegen uitdagingen aan bij het realiseren van huisvesting? Hoe treedt u in contact met de gemeenten? Het ondersteuningsteam huisvesting staat voor u klaar tijdens het digitaal spreekuurtje op 28 november tijdens de dag van de huisvesting. En nog meer activiteiten!

Werkgevers investeren graag in goede huisvesting, maar gemeenten worstelen juist met het bieden van ruimte voor deze huisvesting. In 2023 hebben alle partijen niet stil gezeten: tijdens een reeks werkbezoeken aan agrarische huisvestingslocaties zijn gemeenten, provincies, ondernemers en agrarische bestuurders met elkaar in gesprek gegaan over hoe je gezamenlijk tot passende oplossingen kunt komen. Er komt beweging in dit dossier: er heerst optimisme. Vandaar dat ‘optimisme’ het thema is van deze tweede editie van de Dag van de agrarische huisvesting. Tijdens de Dag van de agrarische huisvesting halen we het net op: hoe ver zijn we in het realiseren van voldoende en kwalitatieve huisvesting? Waar is bij alle betrokkenen nog behoefte aan? Optimistisch kijken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2024. Tijdens deze dag worden er verschillende activiteiten voor zowel ondernemers, agrarische bestuurders als gemeenten georganiseerd.

Kijk op de website van werkgeverslijn voor meer informatie en aanmelden. 

En klik hier voor de nieuwsbrief 'Huisvesting voor internationale medewerkers'. 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.