Skip to main content Skip to footer

22 mei 2023

Carrièreplein tijdens Open Kwekerijdag

Zaterdag 17 juni is het zover: de Open Kwekerijdag. Tien bedrijven in Boskoop openen hun deuren voor het grote publiek. Op het centrale plein bij Boot & Dart Boomkwekerijen is het carrièreplein met de bekende vacaturewand.

Alle vacatures op het platform Boskoopwerkt.nl worden op A3 formaat gepresenteerd op het carrièreplein. Naast de vacatures zijn ook andere partijen aanwezig om werken en leren in de Greenport onder de aandacht te brengen. Diverse opleidingsmogelijkheden, Talentboom, Rijnvicus en uitzendbureaus.

De Open Kwekerijdag is een mooie gelegenheid om geïnteresseerde kennis te laten maken met banen en opleidingsmogelijkheden.

Heeft u een openstaande vacature die u wilt presenteren op de vacaturewand tijdens de Open Kwekerijdag? Aanleveren kan tot uiterlijk 7 juni. Neem contact op met Anja van Tilburg, projectleider Greenport Boskoop, voor de voorwaarden (a.vantilburg@greenportboskoop.nl).

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.