Skip to main content Skip to footer

13 oktober

Boskoop Werkt op banen- én opleidingsmarkt

Zaterdag 4 november is de jaarlijkse banenmarkt in Alphen aan den Rijn. Boskoop Werkt presenteert de vacaturewand. Heeft u een vacature en staat die nog niet online op het platform? Lees dan hier verder. Ook voor een enthousiaste terugblik op mbo-opleidingenmarkt.

Alle vacatures die online staan op boskoopwerkt.nl worden zaterdag 4 november gepresenteerd tijdens de banenmarkt in Alphen aan den Rijn. Heeft u een vacature die u wilt presenteren en staat deze nog niet online op het platform? Neem dan contact op via info@boskoopwerkt.nl .

Boskoop Werkt op mbo-Opleidingenmarkt

Ruim 2000 leerlingen kwamen zich op 11 en 12 oktober oriënteren op een vervolgopleiding, tijdens de mbo-Opleidingenmarkt in de Hooglandse Kerk in Leiden. Daar konden ze ook meteen zien wat het werk inhield. Samen met M. van der Spek GROEP, Visser Tuinen, Talentboom Boomkwekerij, TRI GROEI IN GROEN waren wij met BoskoopWERKT het 'groen domein'.
Leuk om jongeren enthousiast te maken voor de groene sector. Onze projectleider Anja van Tilburg was erbij: ,,Zo gaaf om jongeren te spreken die vol passie nu al zeker weten dat ze in het groen willen gaan werken en daar een opleiding in willen volgen!”

[In gesprek met een leerling en ouder tijdens de mbo-opleidingenmarkt]

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.