Skip to main content Skip to footer

Steun uw belangenbehartiging!

De Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop (SBGB) behartigt de belangen én is de spreekbuis voor het boomkwekerijbedrijfsleven in de regio Boskoop. Als spreekbuis van de sector laten we een krachtig en slagvaardig geluid horen.

We zijn uitgegroeid tot een gewaardeerd gesprekspartner in vele overleggen. Daarnaast voeren we projecten uit waarmee we de ontwikkeling van individuele bedrijven, maar ook de sector als geheel ondersteunen.

Veel boomkwekers in de regio zijn inmiddels deelnemer van SBGB, maar we vinden het ook belangrijk dat bedrijven in de dienstverlening, handels- en toeleveringsbedrijven aanhaken. Voor deze bedrijven hebben we een aantrekkelijk sponsorpakket samengesteld, waarmee u welkom bent bij alle activiteiten van de SBGB en bovendien de gelegenheid krijgt uw bedrijf te presenteren. Bijvoorbeeld op deze website!

Doe mee en meldt u aan

Word deelnemer

Deelnemerschap van de SBGB (á € 415,-) met daarin

  • Korting bij diverse projecten (o.a. bestemmingswijzigingen, aankoop watercompensatierechten, adviesgesprekken herverkaveling)
  • Korting bij spuitlicentiebijeenkomsten georganiseerd door de SBGB
  • gratis toegang tot alle netwerkbijeenkomsten georganiseerd door Greenport Boskoop (incl persoonlijke uitnodiging).
  • Digitale nieuwsbrief GreenPost
  • Bijdrage is incl. CEMP  ad. €50,00 + nieuwsbrief
  • €100,00 korting voor leden LTO Noord

Meld u vandaag nog aan

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.